arjan-de-jong-gExkHq36X3E-unsplash

Groep

Hieronder vindt u een overzicht van de praktijken die deel uitmaken van de groep Atlas Dental Care. Elke praktijk behoudt haar eigen naam en identiteit wanneer daar naar verlangd wordt. Het team blijft werken in de vertrouwde omgeving en ook voor de patiënt is deze continuïteit van groot belang. Waar mogelijk maken we de praktijken leuker en beter.

images

Tandartsenpraktijk Mazairac

In Rosmalen en omgeving woont een zeer gemengde patiëntenpopulatie. Van jong tot oud, van gemotiveerd tot gedesinteresseerd en van rijk tot arm. Iedereen is bij tandartsenpraktijk Mazairac welkom en wij willen iedereen de beste zorg verlenen die bij hem of haar past.

alexander-putter-WRv6Rl_nUes-unsplash

Tandtechniek Rosmalen

Full service laboratorium met digitale workflow en tandprotheticus te Rosmalen. Tevens een samenwerkingsverband met Michiel Wouters Tandtechniek.

hana-lopez-57U5sd9UL6Y-unsplash

Tandartsenpraktijk Reinieren

Reinieren Tandarts is door Frans Reinieren opgericht in 1984. Het is een kleinschalige moderne groepspraktijk dat goed werk levert, maar tegelijkertijd van gezelligheid houdt. De praktijk is ISO-gecertificeerd, dus alles is prima geregeld. De praktijk beschikt over alle middelen om tandartsen lekker te laten werken; ruime behandelkamers, airco, Zeiss microscoop en een nieuwe intra-orale scanner. Ook wordt er door middel van Gewoon Gaaf ook extra aandacht besteed aan de kleintjes.

logo

MKA Kliniek Eindhoven

De MKA Kliniek Eindhoven is een Zelfstandig Behandel Centrum voor kaakchirurgie en makkelijk toegankelijk. Voorlopig kunt u nog op zeer korte termijn bij ons terecht. De cliënten van de MKA Kliniek Eindhoven krijgen ruime aandacht en worden uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en nazorg. Want wij weten dat kaak-chirurgische behandelingen niet door iedereen als prettig worden ervaren. Echter, binnen de mogelijkheden willen wij onze cliënten optimaal comfort bieden. Pijnbestrijding heeft daarbij zeker onze aandacht.

Screenshot 2020-12-07 at 14.23.01

Tandtechniek EATOS

Full service laboratorium met digitale workflow en tandprotheticus te Eindhoven.

Screenshot 2020-12-07 at 14.32.42

Tandzorg Oranjeplein

Tandzorg Oranjeplein is een gezellige groepspraktijk dat goed werk levert. De praktijk werkt met modere apparatuur en technieken en het personeel is altijd opgeleid aan de hand van actuele standaarden. Kortom, alles is prima geregeld wat maakt dat de tandartsen over alles beschikken om lekker te werken. Ook wordt er door middel van Gewoon Gaaf ook extra aandacht besteed aan de kleintjes. Tandzorg Oranjeplein is dàt type praktijk waar u recht voor de deur parkeert en een warm welkom krijgt van het team.

Screenshot 2020-12-07 at 14.32.54

Tandzorg Leuken

Omwille van de populariteit en goede service van Tandzorg Oranjeplein is de praktijk uitgebreid naar een 2de locatie, Tandzorg Leuken. Tandzorg Leuken is een gezellige groepspraktijk dat goed werk levert. De praktijk werkt met modere apparatuur en technieken en het personeel is altijd opgeleid aan de hand van actuele standaarden. Kortom, alles is prima geregeld wat maakt dat de tandartsen over alles beschikken om lekker te werken. Ook wordt er door middel van Gewoon Gaaf ook extra aandacht besteed aan de kleintjes. Tandzorg Oranjeplein is dàt type praktijk waar u recht voor de deur parkeert en een warm welkom krijgt van het team.

Atlas Dental Care Eindhoven logo

Atlas Dental Care Eindhoven - Tandartsenpraktijk Atlas Eindhoven

Atlas Dental Care Eindhoven is een praktijk dat in het centrum ligt van Eindhoven. De praktijk is goed bereikbaar met OV en parkeren is geen probleem. Het beschikt over alle middelen die je kunt wensen. Bijvoorbeeld een microscoop, CBCT, operatiekamer, intra-orale scanner, maar ook een eigen 3D CAD computer en freesmachine om van alles te kunnen maken. Van oudsher is het een semi verwijspraktijk waar er met patienten mooie en luxe tandheelkunde mogelijk is. Het is de bedoeling dat de komende jaren de praktijk gaat groeien, zowel qua algemene praktijk als qua verwijspraktijk.

blur-image-dentist-office-background-usage-dental-clinic_168258-45

Coming Very Soon..

Een volgende overname is in aantocht. Dit ter uitbreiding van de groep. Omwille van geheimhouding zal meer informatie volgen op een later tijdstip.