arjan-de-jong-gExkHq36X3E-unsplash

Groep

Hieronder vindt u een overzicht van de praktijken die deel uitmaken van de groep Atlas Dental Care. Elke praktijk behoudt haar eigen naam en identiteit. Het team blijft werken in de vertrouwde omgeving en ook voor de patiënt is deze continuïteit van groot belang.

images

Tandartsenpraktijk Mazairac

In Rosmalen en omgeving woont een zeer gemengde patiëntenpopulatie. Van jong tot oud, van gemotiveerd tot gedesinteresseerd en van rijk tot arm. Iedereen is bij tandartsenpraktijk Mazairac welkom en wij willen iedereen de beste zorg verlenen die bij hem of haar past.

alexander-putter-WRv6Rl_nUes-unsplash

Tandtechniek Rosmalen

Full service laboratorium met digitale workflow en tandprotheticus te Rosmalen. Tevens een samenwerkingsverband met Michiel Wouters Tandtechniek.

hana-lopez-57U5sd9UL6Y-unsplash

Tandartsenpraktijk Reinieren

Reinieren Tandarts is door Frans Reinieren opgericht in 1984. Het is een kleinschalige moderne groepspraktijk dat goed werk levert, maar tegelijkertijd van gezelligheid houdt. De praktijk is ISO-gecertificeerd, dus alles is prima geregeld. De praktijk beschikt over alle middelen om tandartsen lekker te laten werken; ruime behandelkamers, airco, Zeiss microscoop en een nieuwe intra-orale scanner. Ook wordt er door middel van Gewoon Gaaf ook extra aandacht besteed aan de kleintjes.

blur-image-dentist-office-background-usage-dental-clinic_168258-45

Coming Very Soon..

Een volgende overname is in aantocht. Dit ter uitbreiding van de groep. Omwille van geheimhouding zal meer informatie volgen op een later tijdstip.