Vacature

Vacature backoffice medewerker

Atlas Dental Care zoekt backoffice medewerker

Minimale aantal uren: 28

Maximale aantal uren: 38

Contracttype: parttime/fulltime, onbepaalde tijd

Wat wij zoeken

Houd je van dossierbeheer, administratieve klusjes en hecht je waarde aan nauwkeurigheid? Bied je – als administratieve duizendpoot – graag ondersteuning aan een groeiende groep vol leuke mensen? Dan ben jij de backoffice medewerker die wij zoeken!

Voor onze groeiende groep Atlas Dental Care (www.atlasdentalcare.eu) zijn wij op zoek naar een backoffice medewerker die kundig werk levert en tegelijkertijd van gezelligheid en een warm team houdt. Als backoffice medewerker ben je belast met de administratieve en secretariële en facilitaire ondersteuning van de holding. Denk hierbij aan het uitzetten van vacatures, uitwerken van contracten, maken van protocollen, het verwerken van mutaties in de salarisadministratie, opvolgen van betalingen (facturen), declaraties, het maken van rapportages, wachtkamerpresentaties voor de diverse tandartsenpraktijken, sociale media updates, website updates en schrijven van kaartjes bij speciale gelegenheden. Kortom, administratieve variatie volop!

Functie-eisen

We zoeken iemand die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende:

  • Je bent proactief, sociaal en stressbestendig
  • Je bent zelfstandig en taakvolwassen en kunt prioriteiten stellen
  • Je ziet jezelf als administratieve duizendpoot
  • Je hebt goede computerkennis en vind je weg in diverse softwarepakketten (ook al ken je diverse softwarepakketten nog niet, dan leren we dit!)
  • Je werkt uiterst nauwkeurig
  • Je bent gefocust en graag op jezelf
  • Ervaring binnen de tandzorg (als tandartsassistente, officemanager) is een mooi pluspunt, maar niet noodzakelijk

 

Wat wij bieden

Atlas is een zeer leuke en groeiende groep met 120 mensen and counting. Wij bieden een fijne werkplek in een dynamische organisatie. Zie de link naar onze website: www.atlasdentalcare.eu. Als administratieve duizendpoot ben je samen met Nienke, de backoffice manager, de rechterhand van onze directie/bestuurders (Vincent Mazairac en Berend Wauters). Je zult dan ook vooral met hen nauw samenwerken en daarnaast zeer regelmatig contact hebben met de regiomanager en praktijkmanagers van de diverse praktijken. Dit allemaal vanuit ons hoofdkantoor in Rosmalen. Werktijden worden verdeeld over 5 dagen. Bij voorkeur zoeken we iemand die minstens 28 uur per week bereid is te werken.

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar nvandoornik@atlasdentalcare.eu of bel naar 06 54 301 464. In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en een kopje koffie.