Werken bij

Vacature mondhygiënist

Vacature Mondhygiëniste voor praktijk in ’s-Hertogenbosch

1 dag per week, met uitbreiding naar 2 dagen, dagen in overleg

Wie zijn wij

Onze tandartspraktijk Zuid-Willemsvaart, gelegen in ’s-Hertogenbosch, is een kleinschalige, groeiende praktijk en is recent de samenwerking aangegaan met Tandartspraktijk Mazairac te Rosmalen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van mondhygiëniste om ons team te versterken. We zijn een praktijk gericht op kwalitatieve algemene tandheelkunde. Wij willen de
patiënten de beste en hoogst mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen onze praktijk. Ben jij die enthousiaste mondhygiëniste die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een functie als zzp’er of loondienst.

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vindt het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen.

Wat wij bieden?

Een gezellige praktijk met Brabantse gezelligheid. Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld (in loondienst), pensioen (in loondienst), een reiskostenvergoeding (in loondienst), fietsplan, bonusregeling en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.