vacature

Praktijkmanager voor tandartspraktijk Prinsen en Jeukens - Den Haag

Wie zijn wij:
Voor onze tandartspraktijk, tandarts Prinsen en Jeukens, gelegen in Den Haag, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde praktijkmanager om ons team te versterken. Belangrijk is dat je goed werk levert en tegelijkertijd van gezelligheid en een warm team houdt. Als ervaren praktijkmanager ben je het aanspreekpunt van de organisatie en geef je leiding aan het team. Je motiveert en stimuleert en stuurt waar nodig bij. Je draagt zorg voor de interne organisatie en bent (eind)verantwoordelijk samen met de regiomanager voor diverse operationele zaken. Denk hierbij aan het maken van personeelsroosters, optimaliseren van agendaplanning, voeren van sollicitatiegesprekken, klachtenafhandeling, bewaken van protocollen, inkoop van materialen, leiden van werkoverleggen etc. Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat die ervaren is in het uitvoeren van managementtaken binnen tandheelkundige praktijken.
Functieomschrijving:
We zoeken iemand die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende:

– Ervaring als praktijk-, officemanager of hoofdassistente in een tandartsenpraktijk
– HBO werk-, en denkniveau
– Proactief, sociaal en stressbestendig
– Je bent sociaal en een échte kameleon!
– Affiniteit / ervaring met HR en kwaliteitszorg
– ICT-vaardig
– Zelfstandig en taakvolwassen prioriteiten kunnen stellen

Wat wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.
Uren: 32 – 36 uur per week
Eventuele startdatum: in overleg

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu
In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.