Vacature

Preventieassistent

Ervaren preventie-assistent gezocht

Min. uren: 30.5

Wat wij zoeken?

Voor onze moderne en gezellige praktijk in Breda zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren preventie assistent die ons team komt versterken. We willen je minimaal twee dagen een eigen agenda geven, maar verwachten ook dat je de tandartsen helpt. Tevens horen de balie en sterilisatie werkzaamheden tot het takenpakket.

Wil je graag werken in een goed georganiseerde praktijk met een jong fris energiek team? Ben je een echte teamplayer en ben je flexibel ingesteld? Dan is deze baan je op het lijf geschreven.

Wij willen de patiënten de beste hoog mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te in blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige personeel en vinden wij het belangrijk dat naast de patiënt vooral ook de medewerker centraal staat.

Functie-eisen

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen en de verwijzers te ondersteunen. Alle assistentes zijn opgeleid om diverse behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren, bijvoorbeeld verdoven, tandsteen verwijderen, foto’s maken, scans maken, etc. Ervaring als assistente en een diploma zijn een pré. Handelingen die je nog niet kunt, helpen we je graag leren.

Wie wij zijn?

We zijn een zeer moderne, recent verbouwde groepspraktijk met een gezellig, jong en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. Kortom een leuk team. De praktijk is goed bereikbaar, ook met OV en parkeren is geen enkel probleem. We beschikken over moderne apparatuur, zoals een i.o. scan, Sirona behandelstoelen, Quicksleeper, CBCT (voor eventuele implantologie), etc.

Ook biedt de praktijk leuke (extra) faciliteiten aan waaronder een gezellige eetruimte, ruime wachtkamer en een mooi buitenterras.

Alle mogelijke behandelingen worden uitgevoerd, mocht je ergens niet comfortabel bij voelen, dan wordt dat intern of extern doorverwezen. Hier heb jezelf de regie over.

We werken volgens het teamconcept waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt en waar Brabantse gezelligheid zeker niet mag ontbreken.

Wat wij bieden?

  • Goede ondersteuning intern
  • Vele groeiperspectieven in een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit
  • Vakantiegeld
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsplan
  • Bonusregelingen
  • Een gezellige informele werksfeer
  • Teamuitjes

 

Soort dienstverband: Parttime, bepaalde tijd

Werkdagen: Dinsdag t/m vrijdag

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.