Vacature

Tandarts (Dinxperlo/Terborg)

Kundige tandarts voor een gezellige praktijk in Dinxperlo/Terborg gezocht

Min. uren: 32

Wat wij zoeken

Voor onze gezellige praktijk met 3 locaties binnen 20 km afstand zijn wij op zoek naar een tandarts die het leuk vindt om in een dynamisch en hecht team te werken in onze gezellige en moderne praktijk. Zo hebben we een CBCT, (foto)studio voor smiledesign, iTero scanner, Sirona scanner en 3Shape scanner, werken ook met Invisalign. Al onze Sirona stoelen zijn afgelopen jaren vernieuwd.

Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen.

Het betreft een part-time functie in loondienst of als zzp’er. Afhankelijk van je wensen spreken we af hoe je wil werken, of je bijvoorbeeld alle behandelingen wilt doen, of een deel, of je wilt specialiseren in een deelbehandeling. Bij ons is alles bespreekbaar zolang je gemotiveerd bent. Alle honoreringstypen zijn bespreekbaar: zzp, loondienst, etc.

Functie-eisen

Je bent een gedreven liefhebber van het vak en communicatief sterk met patiënten en collega’s. Net als wij streef je naar de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkunde, maar wel altijd met een persoonlijke benadering naar de patiënten.

Het liefste wil je lange tijd bij ons werken, omdat patiënten aan je gehecht raken en het team natuurlijk ook. Ervaring met implantologie zou zeer prettig zijn.
Oftewel: gewoon een leuke tandarts die lekker wil werken in een prettige werkomgeving.

Wat wij bieden?

Wij zijn een moderne groepspraktijk met 3 locaties, de locaties zijn uitstekend bereikbaar met OV en parkeren is geen enkel probleem. Mocht je van wat verder komen? Geen probleem, we hebben zelfs een slaapplek voor je.

We hebben een eigen tandprotheticus in huis evenals diverse collega’s met allemaal hun specialiteiten (implantologen, endodontoloog, orthodontie, mondhygiënistes en algemene tandartsen). Samen komen we tot mooie, soms heel ingewikkelde, plannen. Samen leren we ook iedere dag van elkaar. We durven onszelf vooruitstrevend te noemen door te werken met CBCT, digitaal kroon & brugwerk en digitale protheses.

De assistentes zijn allemaal opgeleid en ze kunnen bijna allemaal tandsteen verwijderen, foto’s maken, afdrukken, etc. Daardoor wordt je ontlast en blijft er voldoende tijd over voor administratie en overleg. Er is tevens lokaal een goed management die je veel zorgen inzake declaraties, machtigingen, etc. ontneemt. Uiteraard wordt er gewerkt conform de ISO-standaarden. Ondanks deze professionele organisatie is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team.

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Soort dienstverband: parttime: 32 uur (4 dagen), Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd – Een uitdagende baan met veel afwisseling in taken.

Extra’s:

  • Bedrijfsfeesten
  • Kerstpakket
  • Teamuitjes
  • Fietsplan