Vacature

Tandarts voor Tandartspraktijk Laugeman in Tilburg

Wie zijn wij

Onze gezellige praktijk, gelegen in het centrum van Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van tandarts om ons team te versterken. We zijn een praktijk gericht op kwalitatieve algemene tandheelkunde. Wij willen de patiënten de beste en hoogst mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen Tandartspraktijk Laugeman. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een functie in loondienst of als zzp’er.

Er is voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team. De praktijk ligt dichtbij het centrum van Tilburg, is uitstekend bereikbaar met OV en parkeren is geen enkel probleem.

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Uiteraard communicatief sterk met patiënten, collega’s en personeel. Het liefste wil je voor een lange tijd bij ons werken omdat wij het belangrijk vinden dat onze patiënten een vertrouwensband opbouwen met de tandarts en zich veilig voelen. Alle mogelijke behandelingen worden uitgevoerd, mocht je ergens niet comfortabel bij voelen, dan wordt dat intern of extern doorverwezen. Hier heb jezelf de regie over.

Wat wij bieden?

Een gezellige praktijk met Brabantse gezelligheid. Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld (in loondienst), pensioen (in loondienst), een reiskostenvergoeding (in loondienst) en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Uren en dagen: 8 uur op vrijdag

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.