Vacature

Tandartsassistent Mondzorgpraktijk Statensingel - Gouda

Vacature tandartsassistent Mondzorgpraktijk Statensingel – Gouda
Min: 32 uur (dinsdag t/m vrijdag)

Wie zijn wij:
Voor onze moderne tandartspraktijk, Mondzorg Statensingel, in Gouda zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistent. Het is een kleinschalige praktijk waarin algemene tandheelkunde wordt bedreven. Wij willen de patiënten de beste en hoogst mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen Mondzorg Statensingel.

Functieomschrijving:
Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. Ervaring als assistente met bijpassend diploma zijn een pré.

Wat wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren!

Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.