BEKIJK DE VACATURES

Werken bij Atlas

Op zoek naar een leuke baan? Bekijk onze vacatures

Bij Atlas streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkundige zorg met een persoonlijke benadering. U bent geen nummer. Wij vinden het belangrijk om onze lokale teams zo goed mogelijk te ondersteunen en hen te helpen en adviseren naar wens en behoefte. U wordt gehoord, gefaciliteerd en geïnformeerd. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar mensen die dit samen met ons willen verzorgen. Naast goede inkomsten zit het in onze cultuur om elkaar te helpen en te coachen.

Wij als Atlas vinden een langere termijnvisie ook erg belangrijk. Immers, zorg verlenen is iets wat u voor de lange termijn met motivatie en ambitie doet. Voor het team, maar vooral patiënten is het erg prettig dat deze relatie voor de lange termijn aangegaan wordt en iedere keer ‘dezelfde gezichten’ gezien worden. Hier dragen wij ons steentje aan bij door continu te blijven investeren in een fijne en professionele werkomgeving met volop mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast hebben wij een werkomgeving met korte lijntjes waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren en een informele sfeer creëren. We zijn een team met deskundig en divers personeel die zich continu blijft ontwikkelen door scholing en het delen van kennis en kunde. Kunt u iets nog niet, dan leren wij u het graag of faciliteren we in een opleiding. Coaching en doorlopende ondersteuning vinden we daarbij ook belangrijk. Door deze verschillende facetten hopen wij een duurzame relatie aan te kunnen gaan waarbij loyaliteit over en weer een begrip is. 

Bent u een zorgverlener of kan u onze organisatie ondersteunen om dit samen met ons voor elkaar te krijgen? Stuur ons dan gerust een email naar backoffice@atlasdentalcare.eu met uw curriculum vitae waarom u een goede aanvulling van Atlas zult zijn. Schroom niet, in het beste geval gaan we langdurig prettig samenwerken, in het ergste geval hebben we gezellig een kopje koffie gedronken. 

Vacature tandartsassistent

Voor onze tandartspraktijken, Dentpoint Terborg en Dinxperlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van tandartsassistente.

Vacature tandartsassistent

Voor onze gezellige praktijk Harp & Co, gelegen in Tiel, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistent.

Vacature balie-/officemedewerker

Voor onze gezellige groepspraktijk Atlas Eindhoven, gelegen in Eindhoven, zijn we op zoek naar een balie/officemedewerker met ervaring als receptioniste.

Vacature mondhygiënist(e)

Voor onze tandartspraktijk De Punt, gelegen in Dinxperlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van mondhygiënist(e).

Vacature tandartsassistent

Voor onze tandartspraktijk De Punt, gelegen in Dinxperlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van tandartsassistente.

Vacature tandarts

Voor onze tandartspraktijk Prinsen en Jeukens, gelegen in Den Haag, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandarts.

Vacature tandarts

Onze tandartsenpraktijk Loenen, gelegen in Loenen, is op zoek naar een kundige tandarts die het leuk vindt om in een dynamisch en hecht team te werken in onze gezellige en moderne praktijk.

Vacature stoel-/preventieassistente

Voor onze gezellige verwijspraktijk, gelegen in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie stoel-/preventieassistent.

Vacature BIG geregistreerde tandarts

Onze tandartspraktijk, gelegen in Tiel, is op zoek naar een gemotiveerde tandarts om ons team te versterken. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving.

Vacature Preventie-tandartsassistent(e)

Onze tandartsenpraktijk Loenen, gelegen in Loenen, is op zoek naar een kundige preventie- tandartsassistent(e) die het leuk vindt om in een dynamisch en hecht team te werken in onze gezellige en moderne praktijk.

Vacature tandartsassistente

Voor onze gezellige verwijspraktijk, gelegen in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistent.