BEKIJK DE VACATURES

Werken bij Atlas

Op zoek naar een leuke baan? Bekijk onze vacatures

Bij Atlas streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkundige zorg met een persoonlijke benadering. U bent geen nummer. Wij vinden het belangrijk om onze lokale teams zo goed mogelijk te ondersteunen en hen te helpen en adviseren naar wens en behoefte. U wordt gehoord, gefaciliteerd en geïnformeerd. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar mensen die dit samen met ons willen verzorgen. Naast goede inkomsten zit het in onze cultuur om elkaar te helpen en te coachen.

Wij als Atlas vinden een langere termijnvisie ook erg belangrijk. Immers, zorg verlenen is iets wat u voor de lange termijn met motivatie en ambitie doet. Voor het team, maar vooral patiënten is het erg prettig dat deze relatie voor de lange termijn aangegaan wordt en iedere keer ‘dezelfde gezichten’ gezien worden. Hier dragen wij ons steentje aan bij door continu te blijven investeren in een fijne en professionele werkomgeving met volop mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast hebben wij een werkomgeving met korte lijntjes waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren en een informele sfeer creëren. We zijn een team met deskundig en divers personeel die zich continu blijft ontwikkelen door scholing en het delen van kennis en kunde. Kunt u iets nog niet, dan leren wij u het graag of faciliteren we in een opleiding. Coaching en doorlopende ondersteuning vinden we daarbij ook belangrijk. Door deze verschillende facetten hopen wij een duurzame relatie aan te kunnen gaan waarbij loyaliteit over en weer een begrip is. 

Bent u een zorgverlener of kan u onze organisatie ondersteunen om dit samen met ons voor elkaar te krijgen? Stuur ons dan gerust een email naar backoffice@atlasdentalcare.eu met uw curriculum vitae waarom u een goede aanvulling van Atlas zult zijn. Schroom niet, in het beste geval gaan we langdurig prettig samenwerken, in het ergste geval hebben we gezellig een kopje koffie gedronken. 

Vacature mondhygiëniste​
Praktijk voor Parodontologie Eindhoven

Gezellige specialistische groepspraktijk in Eindhoven zoekt mondhygiëniste.

Vacature praktijkmanager
Tandzorg Oranjeplein/Leuken

Voor onze groepspraktijken in Weert zijn wij op zoek naar een betrokken collega voor de functie praktijkmanager.

Vacature (allround) tandartsassistente
Praktijk voor Parodontologie Eindhoven

Gezellige specialistische groepspraktijk in Eindhoven zoekt (allround) tandartsassistente.

Vacature tandartsassistent
MCDent Breda

Onze tandartspraktijk, gelegen in Breda, is op zoek naar een gemotiveerde tandartsassistente om ons team te versterken.

Vacature parodontoloog
Praktijk voor Parodontologie Eindhoven

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren parodontoloog om ons team te versterken.

BIG geregistreerde tandarts
voor praktijk in Etten-Leur

Voor onze kleinschalige groepspraktijk zijn we op zoek naar een BIG geregistreerde tandarts die goed werk levert en tegelijkertijd van Brabantse gezelligheid houdt.

Vacature preventieassistent
MCDent Breda

Onze tandartspraktijk, gelegen in Breda, is op zoek naar een gemotiveerde preventie-assistent om ons team te versterken.

Vacature tandarts Tandzorg Oranjeplein/Leuken

Voor onze moderne groepspraktijken in Weert zijn wij op zoek naar een kundige tandarts die het leuk vindt om in een gedreven, ambitieus en jong team te werken.

Vacature tandartsassistente
Praktijk voor Parodontologie Eindhoven

Voor onze gezellige verwijspraktijk, gelegen in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistent.

Vacature MKA chirurg
MKA Kliniek Eindhoven/Terborg

Wegens plotse uitval van een gewaardeerde collega kaakchirurg zoeken wij per direct een allround MKA-chirurg.