BEKIJK DE VACATURES

Werken bij Atlas

Op zoek naar een leuke baan? Bekijk onze vacatures

Bij Atlas streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkundige zorg met een persoonlijke benadering. U bent geen nummer. Wij vinden het belangrijk om onze lokale teams zo goed mogelijk te ondersteunen en hen te helpen en adviseren naar wens en behoefte. U wordt gehoord, gefaciliteerd en geïnformeerd. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar mensen die dit samen met ons willen verzorgen. Naast goede inkomsten zit het in onze cultuur om elkaar te helpen en te coachen.

Wij als Atlas vinden een langere termijnvisie ook erg belangrijk. Immers, zorg verlenen is iets wat u voor de lange termijn met motivatie en ambitie doet. Voor het team, maar vooral patiënten is het erg prettig dat deze relatie voor de lange termijn aangegaan wordt en iedere keer ‘dezelfde gezichten’ gezien worden. Hier dragen wij ons steentje aan bij door continu te blijven investeren in een fijne en professionele werkomgeving met volop mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast hebben wij een werkomgeving met korte lijntjes waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren en een informele sfeer creëren. We zijn een team met deskundig en divers personeel die zich continu blijft ontwikkelen door scholing en het delen van kennis en kunde. Kunt u iets nog niet, dan leren wij u het graag of faciliteren we in een opleiding. Coaching en doorlopende ondersteuning vinden we daarbij ook belangrijk. Door deze verschillende facetten hopen wij een duurzame relatie aan te kunnen gaan waarbij loyaliteit over en weer een begrip is. 

Bent u een zorgverlener of kan u onze organisatie ondersteunen om dit samen met ons voor elkaar te krijgen? Stuur ons dan gerust een email naar administratie@atlasdentalcare.eu met uw curriculum vitae waarom u een goede aanvulling van Atlas zult zijn. Schroom niet, in het beste geval gaan we langdurig prettig samenwerken, in het ergste geval hebben we gezellig een kopje koffie gedronken. 

Vacature allround tandartsassistent
Poorter Tandartsen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie allround tandartsassistent.

Vacature tandartsassistent (Part- of Fulltime)​
Atlas Eindhoven

We zijn op zoek naar een gezellige ‘tandarts assistente’ die het leuk vindt om in een dynamisch team te werken.

Vacature allround tandartsassistent (part-/fulltime)​
Poorter Tandartsen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie allround tandartsassistent.

Vacature (preventie)assistente
Dentpoint

Voor onze gezellige praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken (preventie)assistente.

Vacature tandarts-/preventieassistente​
Laugeman Tandartspraktijk

Voor onze gezellige praktijk in het centrum van Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega.

Vacature regiomanager
Atlas Dental Care

Wij zijn op zoek naar een gedreven regiomanager voor de regio’s Midden- en Zuid-Nederland.