BEKIJK DE VACATURES

Werken bij Atlas

Op zoek naar een leuke baan? Bekijk onze vacatures

Bij Atlas streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkundige zorg met een persoonlijke benadering. U bent geen nummer. Wij vinden het belangrijk om onze lokale teams zo goed mogelijk te ondersteunen en hen te helpen en adviseren naar wens en behoefte. U wordt gehoord, gefaciliteerd en geïnformeerd. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar mensen die dit samen met ons willen verzorgen. Naast goede inkomsten zit het in onze cultuur om elkaar te helpen en te coachen.

Wij als Atlas vinden een langere termijnvisie ook erg belangrijk. Immers, zorg verlenen is iets wat u voor de lange termijn met motivatie en ambitie doet. Voor het team, maar vooral patiënten is het erg prettig dat deze relatie voor de lange termijn aangegaan wordt en iedere keer ‘dezelfde gezichten’ gezien worden. Hier dragen wij ons steentje aan bij door continu te blijven investeren in een fijne en professionele werkomgeving met volop mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast hebben wij een werkomgeving met korte lijntjes waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren en een informele sfeer creëren. We zijn een team met deskundig en divers personeel die zich continu blijft ontwikkelen door scholing en het delen van kennis en kunde. Kunt u iets nog niet, dan leren wij u het graag of faciliteren we in een opleiding. Coaching en doorlopende ondersteuning vinden we daarbij ook belangrijk. Door deze verschillende facetten hopen wij een duurzame relatie aan te kunnen gaan waarbij loyaliteit over en weer een begrip is. 

Bent u een zorgverlener of kan u onze organisatie ondersteunen om dit samen met ons voor elkaar te krijgen? Stuur ons dan gerust een email naar backoffice@atlasdentalcare.eu met uw curriculum vitae waarom u een goede aanvulling van Atlas zult zijn. Schroom niet, in het beste geval gaan we langdurig prettig samenwerken, in het ergste geval hebben we gezellig een kopje koffie gedronken. 

Vacature tandartsassistent
MCDent Breda

Onze tandartspraktijk, gelegen in Breda, is op zoek naar een gemotiveerde tandartsassistente om ons team te versterken.

Vacature MKA chirurg
MKA Kliniek Eindhoven/Terborg

Wegens plotse uitval van een gewaardeerde collega kaakchirurg zoeken wij per direct een allround MKA-chirurg.

Vacature tandarts
Tandartspraktijk Mazairac

Voor onze moderne groepspraktijk, gelegen in Rosmalen, zijn we op zoek naar een BIG geregistreerde tandarts die goed werk levert en tegelijkertijd van Brabantse gezelligheid houdt.

Vacature balie-officemedewerker
Tandartsen aan de Herengracht
Tandheelkundige Kliniek Amsterdam

Voor onze gezellige praktijken, beide gelegen in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie balie-/officemedewerker.

Vacature tandarts
Care4Dental

Onze tandartspraktijk, gelegen in Tiel, is op zoek naar een gemotiveerde tandarts om ons team te versterken.

Vacature: balie/officemedewerker Parodontologie

Voor onze gezellige verwijspraktijk in Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie balie/officemedewerker.

Vacature Tandartsassistente / Omloopassistente

Voor onze gezellige verwijspraktijk, gelegen in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistent / omloopassistente.

Vacature floormanager

Voor onze gezellige praktijk, gelegen in het centrum van Eindhoven, zijn we op zoek naar een kundige floormanager die goed werk levert en tegelijkertijd van gezelligheid en een warm team houdt.

Vacature tandartsassistent

Voor onze gezellige praktijken, beide gelegen in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistent, je bent werkzaam op beide locaties.

Vacature mondhygiënist

Voor onze gezellige verwijspraktijk, gelegen in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken mondhygiëniste die het leuk vindt om in het gezellige Brabant te werken.

Vacature mondhygiënist

Voor onze tandartspraktijken, Dentpoint Terborg en Dinxperlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie mondhygiëniste.

Vacature tandarts

Voor onze tandartspraktijken, Dentpoint Terborg en Dinxperlo, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tandarts om ons team te versterken.

Vacature tandarts

Onze gezellige praktijk, gelegen in het centrum van Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van tandarts om ons team te versterken.

Vacature praktijkmanager

Voor onze tandartspraktijk, tandarts Prinsen – Jeukens, gelegen in Den Haag, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde praktijkmanager om ons team te versterken.

Vacature praktijkmanager

Voor onze tandartspraktijken, Tandheelkundige kliniek Atlas en Tandartsen aan de Herengracht, beide gelegen in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde praktijkmanager om ons team te versterken.

Vacature tandartsassistent

Voor onze tandartspraktijken, Dentpoint Terborg en Dinxperlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van tandartsassistente.

Vacature tandarts

Onze tandartspraktijk MC Dent, gelegen in Breda, is op zoek naar een kundige tandarts die het leuk vindt om in een dynamisch en hecht team te werken in onze gezellige en moderne praktijk.

Vacature mondhygiënist

Onze gezellige praktijk, gelegen in het centrum van Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van mondhygiëniste om ons team te versterken.

Vacature praktijkmanager

Voor onze moderne tandartspraktijken, Tandzorg Oranjeplein & Tandzorg Leuken, beiden gelegen in Weert, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie praktijkmanager.

Vacature projectmanager

Bij Atlas Dental Care, gelegen in Rosmalen, staan werknemers centraal. Wij zijn op zoek naar een gedreven projectmanager voor de regio Zuid-Nederland die onze organisatie naar nieuwe hoogten kan leiden.