Wij staan voor u klaar

Over Atlas

Meer informatie over wie wij zijn, wat we doen, onze missie en visie.

Leer de Atlas Groep kennen

Atlas Dental Care is eind 2019 opgericht door Berend Wauters en Vincent Mazairac. Groeiende complexiteit en concurrentie binnen de tandzorg heeft nieuwe regels in het spel geschreven: het is niet enkel voldoende een professionele tandarts te zijn om een goede praktijk te draaien. Vandaar dat Atlas een alliantie uitbouwt van sterke tandartspraktijken. Hierbij wordt een draagvlak gebouwd om de tandarts optimaal te faciliteren door het adviseren en ondersteunen van werkzaamheden op het gebied van administratieve, financiële, organisatorische, commerciële, juridische, bedrijfseconomische en personele organisatie.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis wordt dagelijks geschreven. De eerste stap in dit proces was de overname van Tandartsenpraktijk Mazairac. Een middelgrote praktijk met een goede naam in de omgeving Rosmalen en ’s-Hertogenbosch. Groei voor Atlas is belangrijk maar het moet duurzaam en solide zijn. Vandaar dat we ons richten op overnames van gekwalificeerde tandartspraktijken met een persoonlijke touch.

Missie
Visie

Missie

Wij wensen de hoogste standaarden van dentale zorg te leveren in een zorgende, comfortabele en moderne omgeving. Hierbij zetten we maximaal in op persoonlijke tandheelkunde op hoog, kwalitatief niveau. We vinden het belangrijk dat in elke praktijk een prettige en ongedwongen sfeer hangt.

Onze waarden:

1. Authentiek

Wij zijn en blijven onszelf, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

2. Ondersteunend

De tandarts wilt zijn zelfstandigheid behouden en dat is oké. We ondersteunen je graag waar nodig.

3. Plezier

Er moet plezier gemaakt kunnen worden.

4. Lange termijn

Het lange termijn denken zit in ons DNA- en we zorgen er zeker voor dat dit doorsijpelt in elke actie die we ondernemen.

5. Verbondenheid

Een sterke verbondenheid is een van de sterkste pijlers voor persoonlijke tandheelkunde op hoog niveau.

6. Toewijding naar patiënten toe

Focus je op de patient, de rest volgt.