Werken bij

Vacature Preventie-tandartsassistent(e) tandartsenpraktijk Loenen

Vacature: Preventie-tandartsassistent(e) bij tandartsenpraktijk Loenen

Wie zijn wij:

Onze tandartsenpraktijk Loenen, gelegen in Loenen, is op zoek naar een kundige preventie- tandartsassistent(e) die het leuk vindt om in een dynamisch en hecht team te werken in onze gezellige en moderne praktijk. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden. Ben jij die enthousiaste preventie- tandartsassistent(e) die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een functie in loondienst, uren en dagen in overleg.

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vind het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren.

Wat wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan, bonusregeling en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Fulltime beschikbaarheid is bespreekbaar, met een minimumvereiste van 3 dagen per week. De exacte werkdagen en uren kunnen in onderling overleg worden bepaald.

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.