Vacature

Balie assistent tandartsenpraktijk Harp & Co Tiel

Vacature Balie assistent tandartsenpraktijk Harp & Co Tiel

Wie zijn wij:
Voor onze gezellige praktijk Harp & Co, gelegen in Tiel, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie balie assistent met ervaring in de tandheelkunde. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de praktijk geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? We zijn een praktijk gericht op kwalitatieve algemene tandheelkunde. Er is voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team

Functieomschrijving:
De balie is de centrale spil van de praktijk waarbij iedereen wordt aangestuurd. Het is dus cruciaal dat de balie assistent stressbestendig, flexibel en goed georganiseerd is. Daarnaast moet je beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en positief zijn van aard. Het is een uitdagende job met diverse taken. Het hebben van tandheelkundige kennis is nodig. Tevens zijn het hebben van goede contactuele vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen een must voor deze functie. Meerdere taken die voor jouw verantwoording komen zijn onder andere:
• Receptiewerkzaamheden
• Up-to-date houden van het patiëntenbestand
• Administratie bijhouden
• Hiaten signaleren in de agenda en optimaal plannen
• Onze patiënten te woord staan en hen voorzien van de nodige informatie
• Het aannemen van de telefoon en de inkomende mails beantwoorden
• Het beheren van de agenda, afspraken plannen en erop toezien dat deze afspraken nagekomen worden
• Het ondersteunen bij de dagelijks werkzaamheden van de praktijkmanager
Wat wij bieden:
Wij zijn een gezellig en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Het team is vooruitstrevend, jong en ambitieus wat een toekomstperspectief biedt van vele kansen. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren!
Dagen en uren in overleg: 26 – 38 uur
Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu
In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.