Vacature

Balie assistente Praktijk voor Parodontologie Eindhoven

Wie zijn wij
Voor onze verwijspraktijk Praktijk voor Parodontologie, gelegen in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie balie assistent met ervaring in de tandheelkunde. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de praktijk geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? Dan is dit een leuke job voor jou Je bent het eerste persoonlijk contact voor de patiënt en vaak ook het laatste als de patiënt weer vertrekt en daarmee het visitekaartje van deze praktijk. Word je hier enthousiast van dan is dit de kans voor jou.

Wij zijn een hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Het team is vooruitstrevend en ambitieus wat een toekomstperspectief biedt van vele kansen. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven.

Functie-eisen
De balie is de centrale spil van de praktijk waarbij iedereen wordt aangestuurd. Het is dus cruciaal dat de balie assistente stressbestendig, flexibel en goed georganiseerd is. Daarnaast moet je beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en positief zijn van aard. Het is een uitdagende job met diverse taken. Het hebben van tandheelkundige kennis is een pré. Tevens zijn het hebben van goede contactuele vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen een must voor deze functie. Meerdere taken die voor jouw verantwoording komen zijn onder andere:

• Receptiewerkzaamheden.
• Up-to-date houden van het patiëntenbestand.
• Administratie bijhouden.
• Hiaten signaleren in de agenda en optimaal plannen.
• Onze patiënten te woord staan en hen voorzien van de nodige informatie.
• Het aannemen van de telefoon en de inkomende mails beantwoorden.
• Het beheren van de agenda, afspraken plannen en erop toezien dat deze afspraken nagekomen worden.
• Het ondersteunen bij de dagelijks werkzaamheden van de praktijkmanager

Wat wij bieden?
Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Uren en dagen in overleg: minimaal 16 uur tot fulltime

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.