Vacature

Baliemedewerker Weert

Vacature: Balie assistent/office medewerker

Min: 3 dagen per week (per direct)

Wie zijn wij:

Voor onze moderne tandartspraktijken, Tandzorg Oranjeplein & Tandzorg Leuken, beide gelegen in Weert, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie baliemedewerker. Het is een groepspraktijk waarin algemene tandheelkunde wordt bedreven. Wij willen de patiënten de beste en hoogst mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen onze praktijk.

Functieomschrijving:

De balie is de centrale spil van de praktijk. Het is dus cruciaal dat de baliemedewerker stressbestendig, flexibel en goed georganiseerd is. Daarnaast moet je beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en positief zijn van aard. Het is een uitdagende job met diverse taken. Het hebben van tandheelkundige kennis is een pré. Tevens zijn het hebben van goede contactuele vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen een must voor deze functie. Meerdere taken die voor jou verantwoording komen zijn onder andere:

  • Receptiewerkzaamheden.
  • Up-to-date houden van het patiëntenbestand.
  • Administratie bijhouden.
  • Hiaten signaleren in de agenda en optimaal plannen.
  • Onze patiënten te woord staan en hen voorzien van de nodige informatie.
  • Het aannemen van de telefoon en de inkomende mails beantwoorden.
  • Het beheren van de agenda, afspraken plannen en erop toezien dat deze afspraken nagekomen worden.
  • Het verwerken van onze patiëntengegevens en het verzorgen van de gegevens in het systeem (up-to-date houden).
  • Het ondersteunen van de dagelijks werkzaamheden bij de tandartspraktijk door o.a. protocollen, richtlijnen en wet- en regelgeving.


Wat wij bieden?

Je komt te werken bij een moderne tandartsenpraktijk met meerdere behandelkamers, verdeeld over 2 locaties. Het is een gezellig, divers en hecht team met diverse specialiteiten, wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven.

Verder bieden we een salaris dat past bij jouw ervaring, pensioenregeling en kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar
backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.