Vacature

Vacature mondhygiënist Tilburg

Vacature Mondhygiëniste voor praktijk in centrum Tilburg

1 a 2 dagen per week, dagen in overleg

Wie zijn wij

Onze gezellige praktijk, gelegen in het centrum van Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van mondhygiëniste om ons team te versterken. We zijn een praktijk gericht op kwalitatieve algemene tandheelkunde. Wij willen de patiënten de beste en hoogst mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen Tandartspraktijk Laugeman. Ben jij die enthousiaste mondhygiëniste die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een functie als zzp’er.

Er is voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team. De praktijk ligt dichtbij het centrum van Tilburg, is uitstekend bereikbaar met OV en parkeren is geen enkel probleem.

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vindt het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen. Alle assistentes zijn opgeleid om diverse behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren

Wat wij bieden?

Een gezellige praktijk met Brabantse gezelligheid. Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld (in loondienst), pensioen (in loondienst), een reiskostenvergoeding (in loondienst), fietsplan, bonusregeling en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.