Vacature

Preventie-tandartsassistent(e) Dentpoint Terborg & Dinxperlo

Wat wij zoeken?
Voor onze tandartspraktijken, Dentpoint Terborg en Dinxperlo, zijn wij op zoek naar een kundige preventie-tandartsassistent(e). Het is een moderne groepspraktijk met meerdere locaties waarin algemene tandheelkunde wordt bedreven. Wij willen de patiënten de beste en hoogst mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig en ervaren personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen Dentpoint. Het betreft een functie in loondienst.

Ben jij die enthousiaste preventie-tandartsassistente die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen.

Functieomschrijving:
Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vind het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren.

Wat wij bieden:
Wij zijn een gezellig en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Het team is vooruitstrevend en ambitieus wat een toekomstperspectief biedt van vele kansen. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Fulltime beschikbaarheid is bespreekbaar, met een minimumvereiste van 4 dagen per week. De exacte werkdagen en uren kunnen in onderling overleg worden bepaald.

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.