Werken bij

Vacature preventieassistente Weert

Vacature preventieassistent(e) tandartsenpraktijken in Weert

Wie zijn wij:

Voor onze moderne groepspraktijken Tandzorg Oranjeplein en Leuken, gelegen in Weert, zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie preventieassistente. Wij zijn een moderne groepspraktijk met vier tandartsen en een mondhygiëniste (allen parttime). De praktijk beschikt over alle middelen om lekker te kunnen werken; ruime behandelkamers, airco en OPT.

Ben jij die enthousiaste assistente die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een functie in loondienst, uren en dagen in overleg.

Tandzorg Oranjeplein & Tandzorg Leuken zijn twee kleinschalige tandartspraktijken met gezamenlijk een groot team. Hierdoor proberen we de continuïteit voor de patiënten te waarborgen. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden.

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vindt het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen

Wat wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan, bonusregeling en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken
en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Uren en dagen in overleg

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.