Vacature

Regiomanager

Vacature: Atlas Dental Care zoekt een Regiomanager wegens uitbreiding

Wij zijn op zoek naar een gedreven regiomanager voor de regio’s Midden- en Oost-Nederland.

In de functie regiomanager ben jij verantwoordelijk voor een team van praktijkmanagers die dagelijks de tandartsenpraktijken ontzorgen en de verbindende factor is tussen de directie, back-office en praktijken.

Hier mag je op rekenen

Bij Atlas Dental Care staan werknemers centraal. Je kan rekenen op ondersteuning vanuit de organisatie door onder andere begeleiding en intervisie. Leuke borrels en personeelsuitjes om de band met je collega’s te versterken, staan hier ook met regelmaat op de planning! De organisatie is “vlak” en direct contact met de directie is laagdrempelig en informeel.

Hiernaast wordt jou het volgende aangeboden:

 • Een functie voor minimaal 32 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een vast contract, Atlas is een groeiende organisatie waardoor er veel met vaste contracten gewerkt wordt;
 • Een salaris tussen € 3500,- en € 4.000,- per maand op basis van een fulltime werkweek;
 • Na de periode van één jaar wordt de optie geboden om te kiezen voor een lease auto. Tot die tijd ontvang je naast een kilometervergoeding een ruime mobiliteitsvergoeding;
 • Een laptop en mobiel van de zaak;
 • Waar nodig opleidingen.

 

En verder…..

 • Een functie waarin je zelf jouw eigen agenda beheert;
 • Een betrokken werkgever die oprecht oog voor jou heeft;

 

Het belangrijkste: je krijgt een uitdagende en afwisselende baan binnen een enthousiast en hecht team waarbij je veel invulling kunt geven aan je baan zoals jij het wil.

Dit ben jij

De functie staat in het teken van relatiemanagement op verschillende niveaus. Jij hebt een groot inlevingsvermogen en past je daarom makkelijk aan in verschillende situaties. Als regiomanager heb je namelijk een veelzijdige en centrale rol binnen en buiten de organisatie. Jij bent hét aanspreekpunt voor de praktijkmanagers en kijkt naar de (individuele) behoeftes binnen jouw teams.

Verder heb je:

 • Hbo werk- en denkniveau, gecombineerd met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende tandheelkundig gerelateerde functie;
 • De kwaliteiten om zelfstandig te werken en beschik je over een goed probleemoplossend vermogen;
 • Een commerciële gedrevenheid, jij gaat voor win-winsituaties;
 • De mogelijkheid om ook buiten kantoortijden te werken, bijvoorbeeld bij deelname aan intervisies.

 

Dit ga je doen

Als regiomanager ben je leidinggevende van de praktijkmanagers in jouw regio’s. De praktijkmanagers geven leiding aan het team van tandartsassistenten etc, maar als regiocoördinator ben jij hierin eindverantwoordelijk.

Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat er een veilige en positieve werksfeer is. Een omgeving met open communicatie waarbij je de zelfstandigheid van de teams ondersteunt en aanmoedigt.

Hiernaast moet ook het commerciële belang van de praktijken nagestreefd worden.

Goed om te weten

Als regiomanager ga je aan de slag in de regio’s Midden- en Oost-Nederland. Binnen deze regio’s ben jij de duizendpoot met een groot hart voor de zorg. Het hoofdkantoor van Atlas Dental Care ligt in Rosmalen.

Aangezien dit de plek is waar de teamvergaderingen en andere gezamenlijke bijeenkomsten plaatsvinden, zul je hier minimaal 1 keer per week heen komen.

Vanuit jouw functie ga je onder andere aan de slag met de volgende werkzaamheden:

 • Begeleidt en adviseert tandartspraktijken in jouw regio’s;
 • Geeft leiding aan de praktijkmanagers en ondersteunt ze overal waar mogelijk en nodig;
 • Zorgt ervoor dat de regio verder wordt uitgebreid met nieuwe collega’s;
 • Voert jaargesprekken met praktijkmanagers in jouw regio;
 • Organiseert, en neemt deel aan, vergaderingen met je collega’s over de werkzaamheden;
 • Beoordeelt en evalueert de cijfers en ondersteunt om deze te verbeteren;
 • Zet je in voor samenwerking in de regionale zorg door contact te leggen en onderhouden met andere zorgpartners;
 • Houdt altijd in de gaten dat zorg om patienten gaat.

 

Iets meer over Atlas Dental Care

Atlas is een zeer leuke en groeiende groep met 18 locaties en 210 mensen (werknemers en ZZP-ers). Wij bieden een fijne werkplek in een dynamische organisatie. Zie de link naar onze website: https://atlasdentalcare.eu.

Atlas onderscheidt zich van andere groepen door menselijk te werk te gaan, praktijken niet volledig te veranderen en constant de missie Persoonlijke Tandheelkunde op hoog niveau in de gaten te houden.

Kun jij jezelf helemaal vinden in bovenstaand verhaal en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het zorgtalent die goed werkgeverschap verdient! Wij maken graag kennis met jou

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar
backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en een kopje koffie.