Werken bij

Vacature Tandarts

Vacature tandarts Dentpoint Terborg & Dinxperlo

Wat wij zoeken

Voor onze tandartspraktijken, Dentpoint Terborg en Dinxperlo, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tandarts om ons team te versterken. Het is een moderne groepspraktijk met meerdere locaties waarin algemene tandheelkunde wordt bedreven. Wij willen de patiënten de beste en hoogst mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen Dentpoint.

Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een functie in loondienst of als zzp’er, uren en dagen in overleg.

Functieomschrijving

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vindt het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen. Alle assistentes zijn opgeleid om diverse behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan, bonusregeling en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Fulltime beschikbaarheid is bespreekbaar, met een minimumvereiste van 2 dagen per week. De exacte werkdagen en uren kunnen in onderling overleg worden bepaald.

Marktconform salaris met bonussen!

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.