Vacature

Tandarts

Min: 2 dagen (16 uur)

Wat wij zoeken

Voor onze moderne groepspraktijk, Poorter Tandartsen, in Zoetermeer zijn we op zoek naar een BIG geregistreerde tandarts die het leuk vindt om in een gedreven, ambitieus en jong team te werken. Het is een kleinschalige, supermoderne praktijk waarin algemene tandheelkunde wordt bedreven.

Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving.

Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een parttime functie in loondienst of als zzp’er.

Afhankelijk van je wensen spreken we af hoe je wil werken, of je bijvoorbeeld alle behandelingen wilt doen, of een deel, of je wilt specialiseren in een deelbehandeling. Bij ons is alles bespreekbaar zolang je gemotiveerd bent. Alle honoreringstypen zijn bespreekbaar: zzp, loondienst, etc.

Functie eisen

Je bent gedreven en liefhebber van het vak. Uiteraard communicatief sterk met patiënten, collega’s en personeel. Graag een tandarts met de nodige ervaring. Het liefste wil je voor een lange tijd bij ons werken omdat wij het belangrijk vinden dat onze patiënten een vertrouwensband opbouwen met de tandarts en zich veilig voelen.

Alle mogelijke behandelingen worden uitgevoerd, mocht je ergens niet comfortabel bij voelen, dan wordt dat intern of extern doorverwezen. Hier heb jezelf de regie over.

Wat wij bieden

Wij zijn een moderne groepspraktijk met 2 tandartsen en 3 mondhygiënisten. De praktijk beschikt over alle middelen om lekker te kunnen werken; ruime behandelkamers, airco en OPT.

De assistenten zijn allemaal opgeleid, ze kunnen allemaal tandsteen verwijderen, foto’s maken, afdrukken, etc. Daardoor word je ontlast en blijft er voldoende tijd over voor complexere behandelingen en administratieve taken. Uiteraard voldoet onze praktijk aan alle voorwaarden, wet- en regelgeving en hoef je als tandarts alleen goed voor de patiënten te zorgen, wij doen de rest. Wij zijn dan ook op zoek naar een echte teamplayer die ons team wil komen versterken.

  • Een uitdagende baan met veel afwisseling in taken.
  • Goed salaris / honorarium
  • Goede ondersteuning intern.
  • Vele groeiperspectieven in een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.
  • Vakantiegeld (indien in loondienst)
  • Een gezellige informele werksfeer
  • Teamuitjes

 

Zie link naar website: www.poortertandartsen.nl

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu . In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Soort dienstverband: parttime, 16 uur