Vacature

Vacature tandarts

Gezellige groepspraktijk in Tiel zoekt kundige tandarts

Min uren: 16
Max uren: 38 

Contracttype: in overleg

Wat wij zoeken:

We zijn op zoek naar een kundige tandarts die het leuk vindt om in een dynamisch team te werken in onze leuke praktijk. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Wegens uitbreiding, van een 4-kamer naar een 8-kamer praktijk, zijn we op zoek naar een extra tandarts. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig en (voornamelijk) leuke teamleden. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van een uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een part-time of full-time functie.

Afhankelijk van je wensen spreken we af hoe je wil werken, of je bijvoorbeeld alle behandelingen wil doen, of een deel, of je wil specialiseren in een deelbehandeling, of je zaken wil organiseren, enz. Bij ons is alles bespreekbaar zolang je gemotiveerd bent. Alle honoreringstypen zijn bespreekbaar: zzp, loondienst, etc.

Functie eisen:

Je bent gedreven en liefhebber van het vak. Uiteraard communicatief sterk met patienten, collega’s en personeel. Ervaring is minder belangrijk, dat komt vanzelf en daar helpen we je graag bij. Het liefste wil je lange tijd bij ons werken omdat patienten aan je gehecht raken en het team natuurlijk ook.

Wat bieden wij;

We zijn een zeer moderne groepspraktijk met 4 tandartsen, 2 mondhygiënistes (allen parttime), 1 preventie-assistente, 2 paro-preventie-assistentes en 4 tandartsassistentes. Kortom een leuk team van 13 mensen. OV en parkeren is geen enkel probleem. Het is een moderne praktijk dat beschikt over een Trios i.o. scan, Sirona behandelstoelen, Quicksleeper, OPG, etc.

Alle mogelijke behandelingen worden uitgevoerd, mocht je ergens niet comfortabel bij voelen, dan wordt dat intern of extern doorverwezen. Hier heb jezelf de regie over.

De assistentes zijn allemaal opgeleid en ze kunnen allemaal tandsteen verwijderen, foto’s maken, afdrukken, etc.  Daardoor wordt je ontlast en blijft er voldoende tijd over voor complexere behandelingen en administratieve taken. Wij zijn dan ook opzoek naar een echte teamplayer die ons team wil komen versterken.

Zie link naar website: https://www.tandartspraktijkharp.nl/

Werktijden worden verdeeld over vier-vijf dagen en een fijne werkplek in ons gezellige en dynamische team. Verder bieden we een percentage dat past bij jouw ervaring.

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar administratie@atlasdentalcare.eu. In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.