Vacature

Vacature tandartsassistent Tiel

Vacature Tandartsassistent tandartspraktijk Harp & Co Tiel

Dagen en uren in overleg

Wie zijn wij:

Voor onze gezellige praktijk Harp & Co, gelegen in Tiel, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistent. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de praktijk geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? We zijn een praktijk gericht op kwalitatieve algemene tandheelkunde. Er is voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team

Functieomschrijving:

Als tandartsassistente ben je de rechterhand en het aanspreekpunt van de tandarts bij wie je assisteert. Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief vaardig, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Ervaring als assistente en een diploma zijn een pré.

Wat wij bieden:

Wij zijn een gezellig en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Het team is vooruitstrevend, jong en ambitieus wat een toekomstperspectief biedt van vele kansen. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren!

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar
backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.