Vacature

Vacature tandartsassistent

Gezellige groepspraktijk in Tiel zoekt kundige tandartsassistent

Min uren: 24
Max uren: 38 

Contracttype: full time; vast

Wat wij zoeken:

We zijn op zoek naar een gezellige ‘tandarts assistente’ die het leuk vindt om in een dynamisch team te werken in onze leuke praktijk. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Wegens uitbreiding, van een 4-kamer naar een 8-kamer praktijk, zijn we op zoek naar een extra tandartsassistente. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel. Ben jij die enthousiaste assistent die houdt van een uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een part-time of full-time functie.

Functie eisen:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen.

Wat bieden wij;

We zijn een zeer moderne groepspraktijk met 4 tandartsen, 2 mondhygiënistes (allen parttime), 1 preventie-assistente, 2 paro-preventie-assistentes en 4 tandartsassistentes. Kortom een leuk team van 13 mensen. OV en parkeren is geen enkel probleem. Het is een moderne praktijk dat beschikt over een Trios i.o. scan, Sirona behandelstoelen, Quicksleeper, OPG, etc.

Zie link naar website: https://www.tandartspraktijkharp.nl/

Werktijden worden verdeeld over vier-vijf dagen en een fijne werkplek in ons gezellige en dynamische team. Verder bieden we een salaris dat past bij jouw ervaring, pensioenregeling en een interessante kans om je persoonlijk verder te ontplooien als tandartsassistente.

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar administratie@atlasdentalcare.eu. In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.