Vacature

Tandartsassistente Eindhoven

Vacature tandartsassistente Parodontologie Eindhoven

8 uur per 2 weken (om de week op vrijdag)

Wie zijn wij?

Voor onze gezellige verwijspraktijk, gelegen in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistent. Het is een kleinschalige praktijk waarin diverse specialistische behandelingen worden uitgevoerd zoals parodontologie en chirurgische behandelingen. Hierdoor worden er veel uitgebreide plannen uitgewerkt en uitgevoerd. Wij willen de patiënten de beste en hoog mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel.

Wij zijn een gezellig en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Het team is vooruitstrevend, jong en ambitieus wat een toekomstperspectief biedt van vele kansen. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven.

Ben jij die enthousiaste en veelzijdige assistente die houdt van een uitdaging blijf dan vooral verder lezen.

Functieomschrijving

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren, omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen en de verwijzers te ondersteunen.

Waarom zijn de werktijden om de week op vrijdag?

Dat is omdat je dan mw. Seval Bekdemir kunt assisteren. Mw. Bekdemir is in 2007 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heeft naast haar eigen tandartspraktijk een bijzondere passie voor de endodontologie waarin zij zich steeds verder specialiseert. Ze is heel rustig van aard en weet iedereen gerust te stellen. Dit zorgt voor zeer tevreden patiënten, ook al komen ze vaak nerveus binnen. Mevrouw Bekdemir heeft zeer veel ervaring in dit vakgebied en maakt het mogelijk dat onze praktijk voor Parodontologie en Implantologie vanaf nu ook complexe endodontische behandelingen kan aanbieden. Hopelijk met jouw steun!

Wat wij bieden

Een gezellige praktijk met Brabantse gezelligheid. Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

8 uur per 2 weken (vrijdag).
Eventuele startdatum: per september/oktober

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.