Vacature

Vacature tandartsassistente Eindhoven

Vacature tandartsassistente Praktijk voor Parodontologie Eindhoven (Fransebaan 604)

Wie zijn wij

Voor onze verwijspraktijk, gelegen in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistent. Het is een kleinschalige praktijk waarin diverse specialistische behandelingen worden uitgevoerd zoals parodontologie en chirurgische behandelingen. Hierdoor worden er veel uitgebreide plannen uitgewerkt en uitgevoerd. Wij willen de patiënten de beste en hoog mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel. 

Wij zijn een team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Het team is vooruitstrevend en ambitieus wat een toekomstperspectief biedt van vele kansen. Ben jij die enthousiaste en veelzijdige assistente die houdt van een uitdaging blijf dan vooral verder lezen. 

Functieomschrijving

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren, omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen en de verwijzers te ondersteunen.

Wat wij bieden

Een praktijk met Brabantse gezelligheid. Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Fulltime beschikbaarheid is bespreekbaar, met een minimumvereiste van 3 dagen per week. De exacte werkdagen en uren kunnen in onderling overleg worden bepaald. 

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.