Vacature

Tandartsassistente in tandartsenpraktijken in Amsterdam

Wie zijn wij:
Voor onze gezellige praktijken Tandheelkundige kliniek Atlas & Tandartsen aan de Herengracht, beide gelegen in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandartsassistente, je bent werkzaam op beide locaties. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de praktijk geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? We zijn een praktijk gericht op kwalitatieve algemene tandheelkunde. Er is voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team

Functieomschrijving:
Als tandartsassistente ben je de rechterhand en aanspreekpunt van de tandarts waarbij je assisteert. Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Ervaring als assistente en een diploma zijn een pré. Handelingen die je nog niet kunt, leren wij je graag!

Wat wij bieden:
Wij zijn een gezellig en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Het team is vooruitstrevend en ambitieus wat een toekomstperspectief biedt van vele kansen. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

32 uur per week; dagen in overleg

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.