Vacature

Tandartsassistente MC Dent - Breda

Wie zijn wij:
Onze tandartspraktijk MC Dent, gelegen in Breda, is op zoek naar een gemotiveerde tandartsassistente om ons team te versterken. We zijn een zeer moderne, recent verbouwde groepspraktijk met een gezellig, jong en hecht multicultureel team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. Kortom een leuk team. De praktijk is goed bereikbaar, ook met OV en parkeren is geen enkel probleem. We beschikken over moderne apparatuur, zoals een i.o. scan, Sirona behandelstoelen, Quicksleeper, CBCT (voor eventuele implantologie), etc.

Ook biedt de praktijk leuke (extra) faciliteiten aan waaronder een gezellige eetruimte, ruime wachtkamer en een mooi buitenterras. We werken volgens het teamconcept waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt en waar Brabantse gezelligheid zeker niet mag ontbreken. Onze missie is om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden aan onze patiënten in een vriendelijke en ontspannen omgeving.

Functieomschrijving:
Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vindt het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen. Alle assistentes zijn opgeleid om diverse behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren, bijvoorbeeld verdoven, tandsteen verwijderen, foto’s maken, scans maken, etc. Handelingen die je nog niet kunt, helpen we je graag leren.

Wat wij bieden:
Een gezellige praktijk met Brabantse gezelligheid. Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Uren en dagen in overleg, circa 32 uur per week (parttime / fulltime bespreekbaar)

Eventuele startdatum: in overleg

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.