in het nieuws

Atlas Dental Care en Poorter Tandartsen slaan de handen in elkaar

Atlas Dental Care en Poorter Tandartsen slaan de handen in elkaar

Atlas Dental Care gaat samenwerken met Poorter Tandartsen middels een meerderheidsbelang.

Poorter Tandartsen

Mei 2022, Vincent en Berend van Atlas bezoeken de praktijk van Frank Poorter in Zoetermeer. De praktijk, opgericht in 2015 door Frank Poorter, heeft een ontspannen sfeer. Wanneer je de praktijk binnenwandelt waan je je niet in een standaard tandartsenpraktijk waarbij je bij wijze van spreken het angstzweet kunt ruiken in de wachtkamer (zoals sommige patiënten een praktijk zouden omschrijven). Neen, de wachtkamer zou zo maar eens jouw eigen droom woonkamer kunnen zijn.

Poorter Tandartsen

Poorter Tandartsen kan beschreven worden als een moderne en toegankelijke tandartspraktijk. De praktijk biedt alle vormen van kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg aan onder één dak. Mondhygiëne, preventieve mondzorg, esthetische behandelingen, wortelkanaalbehandelingen etc. Alles voor een mooier en gezonder gebit. Of zoals we bij Atlas zouden zeggen: “Persoonlijke Tandheelkunde op hoog niveau”!

Hoewel geboren in 1978, en dus nog jong, heeft Frank toch besloten om de samenwerking met Atlas aan te gaan waarbij Atlas een meederheidsbelang neemt. Wanneer je Frank beter leert kennen zal je snel merken dat dit geen gekke keuze is. Frank houdt van groei en verbetert zich continue op allerlei vlakken. Hij doet dit door bij- en nascholingen, cursussen, lezingen en congressen. Alles om een zo hoog mogelijke kwaliteit van tandheelkunde te bereiken. En nu slaat Frank de handen in elkaar met Atlas om op praktijkniveau de volgende stap te bereiken. Samen.

We hebben Frank en zijn vrouw Dieuwertje leren kennen als enorm prettige en aangename mensen. Ze houden kwaliteit overduidelijk hoog in het vaandel en vandaar dat we veel raakvlakken hebben om samen dit avontuur aan te gaan. Dit zie je ook terug in de praktijk. Frank heeft op niets bespaard. Intra orale scanner: check. Microscoop: check. OPT: check. We zijn verheugd op wat komen gaat en kijken er alvast ontzettend naar uit om samen verder te bouwen aan deze mooie praktijk!

Wij speelden al langer met de gedachte om het organiseren van de praktijk en alles wat daarbij komt kijken samen met anderen te doen. Het liefst zonder verlies van eigen identiteit. Dit om Poorter Tandartsen nog meer te professionaliseren en door te laten groeien. Toen wij Vincent en Berend eenmaal gesproken hadden merkten we dat Atlas Dental Care een uitstekende combinatie is van goed ondernemerschap en tandheelkundige ervaring. Dit samen met de zeer toegankelijke en prettige omgang met beide heren maakt dat we uitkijken naar een fijne samenwerking!

Ook in het nieuws..